ŽIADNA MINIMÁLNA SUMA OBJEDNÁVKY

Veľkoobchodná továreňPrice.eu je moderná platforma, ktorá bola vytvorená pre jednoduché a rýchle veľkoobchodné nákupy. Ponúkame našu ponuku ľuďom, ktorí prevádzkujú veľkoobchodníci, stacionárne butiky, internetové obchody a ľudia predávajúci v kanáloch ako allegro, eBay a ďalšie. Aby sme splnili očakávania zákazníkov, stavíme na absenciu minimálnej sumy objednávky. Neuplatňujeme žiadne obmedzenia týkajúce sa množstva výrobkov, veľkosti objednávky a jej výšky. Prijímame objednávky z jedného kusu alebo jednej veľkosti. Náš online veľkoobchod FactoryPrice.eu vám umožňuje zadávať objednávky podľa vašich potrieb.

Prečo spolupracovať s veľkoobchodným tovarom FactoryPrice.eu?

Zabezpečujeme spokojnosť našich zákazníkov, zaručujeme transparentný nákupný proces a plnú bezpečnosť transakcií. Registrácia na našich stránkach je úplne bezplatná a plne bezpečná, dostupná každému novému obchodnému zákazníkovi, ktorý chce obohatiť vašu spoločnosť o trendový, kvalitný sortiment bez ohľadu na to, aké množstvo. Vynakladame všetko úsilie, aby sme splnili všetky očakávania a potreby našich zákazníkov. Nedostatok minimálnej sumy objednávky je len jedným z vybavenia, ktoré ponúkame našim zákazníkom.

Trendy vždy včas

V našej ponuke máme viac ako 20 000 produktov! Veľkoobchod FactoryPrice.eu ponúka mnoho modelov oblečenia a doplnkov. Nájdete tu klasické fasády rôznych šatníkových prvkov, ale aj modely v súlade s najnovšími trendmi. Naše oblečenie sa dodávajú vo viacerých rezoch, farebných variantoch a veľkostiach. Na čo iné sa môžu naši dodávatelia spoľahnúť? Aby sme zabezpečili, že všetky módne oblečenie sa dostanete včas, pošleme objednávky po celom svete za 24 hodín. Za zmienku stojí aj to, že náš sklad je otvorený non stop. Naši kvalifikovaní pracovníci každý deň zabezpečujú, že objednaný tovar dorazí na vás čo najskôr. Každý deň dotujeme náš veľkoobchod so 100 novinkami — nebudete chýbať žiadne módne správy. Aby sme vám a vášmu tímu uľahčili prácu, priložíme k každému produktu popis a profesionálne fotografie. Vďaka tomu bude ešte rýchlejší a efektívnejší vstup do vášho obchodu/vašej aukcie.

Podrobné informácie o bezpečnosti prenášaných údajov, ktoré poskytujeme TU.