PREPRAVNÉ OBJEDNÁVKY V 24H PO CELOM SVETE

Bez ohľadu na miesto, odkiaľ nakupujete výrobky v našom veľkoobchodnom obchode online, zbalíme a pripravíme Vaša objednávka na doručenie kuriérom za pouhých 24H. Snažíme sa zabezpečiť, aby všetky objednávky boli dokončené čo najskôr. Veľkosť rádu nám nezáleží. Náprava 24H objednávok po celom svete zahŕňa každý, malé i veľké objednávky. Staráme sa o každého zákazníka nášho veľkoobchodníka a snažíme sa, aby bola spolupráca uspokojivá pre každú stranu. Optimalizujeme procesy vo vnútri spoločnosti po celú dobu, aby cesta od nákupu až po doručenie tovaru zákazníkovi bola čo najjednoduchšia a najrýchlejšia.

Nezabúdame na bezpečnosť. Každá zásielka je riadne zabezpečená počas trvania prepravy. Všetky objednávky zaplatené o 2pm sú pripravené na prepravu v ten istý deň. Každý produkt dostupný v našom online veľkoobchodníkovi je fyzicky v našom sklade. To určite uľahčuje a výrazne urýchľuje proces implementácie. Náš veľkoobchodný sklad je otvorený nonstop 24H/7 a zamestnáva niekoľko stoviek kvalifikovaných pracovníkov. To všetko nám umožňuje veľmi rýchlo plniť objednávky našich zákazníkov. Naši zamestnanci pripravujú tisíce balíčkov každý deň. Uistite sa, že odoslanie objednávok v 24H je možné a realizované podľa plánu.

Organizácia práce kľúčom k spoločnému úspechu

Tento model organizácie práce zabezpečí, že môžete rýchlo dotovať produkty do vášho obchodu, ak je to potrebné, alebo nahradiť sortiment tak, aby vyhovoval očakávaniam a potrebám vašich zákazníkov. V našom sklade je niekoľko sto tisíc produktov, ktoré môžete vstúpiť do vašej ponuky. Prepravné 24H objednávky po celom svete vám zabezpečí, že sa nedostanete cez prevládajúce trendy a priniesť novinky v súlade s najnovšími trendmi rýchlym tempom. V prípade veľkého predaja máte možnosť dotovať obchod a rýchlo doručiť objednávky svojim zákazníkom. FactoryPrice.eu veľkoobchod uľahčuje správu nakúpených výrobkov a urýchľuje proces ich uvádzania na trh. Každý produkt zakúpený od nás má profesionálnu fotografiu a popis. Vďaka tomu je jednoduchšie a rýchlejšie pridávanie nového tovaru do vašej základne.