OTVORENÝ SKLAD 24/7

Náš veľkoobchodník má 24 H/7 aktívny sklad. Zamestnávame niekoľko stoviek zamestnancov, ktorí každý deň pripravujú tisíce balíkov pre našich zákazníkov a sledujú, aby sa expedícia uskutočňovala podľa plánu. To umožňuje plynulé a rýchle vykonanie všetkých objednávok našich zákazníkov. Vynaložíme maximálne úsilie na to, aby sa všetky nákupy uskutočnili čo najskôr, irelevantné pre veľkosť objednávky. Nemáme minimálnu sumu objednávky, po ktorej vykonávame prepravu. Ak zaplatíte za objednaný tovar do 14:00, pošleme ho v ten istý deň. Vykonávame domáce zásielky aj do zahraničia. Každá zásielka, ktorú pripravíme, je chránená pred prepravou. Takisto sa staráme o bezpečnosť uskutočnených transakcií.

Veľkoobchodník priateľský pre zákazníkov

S viac ako 20 000 produktmi ponúkame našim zákazníkom 100 atraktívnych noviniek každý deň. Každý produkt, ktorý poskytujeme, má popis a profesionálne fotografie v balení. Všetky produkty sú takmer okamžite pripravené na vstup do obchodu alebo na aukciu našich zákazníkov. 24H/7 otvorený sklad, bezpečná platba, rýchla doprava, dokončené fotografie a popisy, aby naši zákazníci mali minimálne papierovanie. To všetko ovplyvňuje, ako plynulo bude pridávanie nových produktov vo vašom obchodu/online aukcii prebiehať. Predal si tovar? Akýkoľvek produkt má neúspešný? Potenciálni zákazníci, ktorí hľadajú oblečenie v súlade s najnovším trendom? Rýchle dodávky tovaru umožňujú zákazníkom rýchlo dotovať obchod, ak je to potrebné, alebo zaviesť zaujímavé novinky. Vďaka hladkej práci skladov a iných veľkoobchodníkov si môžete vychutnať správy bez obáv, že budete obchádzať minulými trendmi predtým, ako sa pripojíte k produktom v obchode. Správne vykonanie objednávok vás rýchlo objaví s tovarom predstavujúcim najnovšie trendy na módnom trhu.

Splňujeme očakávania našich zákazníkov – aktualizujeme našu ponuku každé 4 hodiny! Často aktualizovaný sortiment veľkoobchodníkov FactoryPrice.eu vám umožní zoznámiť sa s najnovšími ponukami, ktoré ponúkame našim zákazníkom. Dnes sa bezplatne zaregistrujte u nášho veľkoobchodníka a poskytnite len potrebné zaznamenané a kontaktné údaje (bez citlivých údajov alebo čísel účtov)! Vytvorte si s nami obchod s odevmi v Poľsku.