BEZPEČNÉ PLATBY

 

Veľkoobchod bezpečné platby –  FactoryPrice.eu ponúka mnoho módnych odevov. Staráme sa o spokojnosť našich zákazníkov a neustále zlepšujeme každú fázu nákupu. Zabezpečujeme bezpečnú platbu a bezpečnosť informácií. V záujme bezpečnosti našich zákazníkov zabezpečujeme bezpečné platby za objednávky na stiahnutie a šifrované prostredníctvom SSL platobných kariet. Akékoľvek prevody vždy vychádzajú od zákazníka a platby sa vykonávajú iba za zakúpený tovar.

Bezplatná registrácia vo veľkoobchodníkovi s odevmi

Pri registrácii požadujeme len potrebné informácie. Bezplatná a bezpečná registrácia je k dispozícii každému obchodnému zákazníkovi s obchodnými aktivitami. Počas registrácie je potrebné uviesť iba registráciu spoločnosti, e-mailovú adresu a kontaktné telefónne číslo. Na úrovni vytvárania účtu nevyžadujeme číslo platobnej karty ani žiadne citlivé informácie. Za registráciu si neúčtujeme. Do veľkoobchodníka s oblečením FactoryPrice.eu sa zaregistrujete za pár minút. Prvú objednávku môžete zadať ihneď po registrácii. Nevyžadujeme minimálnu sumu objednávky, nákupy môžu byť vyrobené z jedného kusu.

Rýchle vykonanie príkazov – Veľkoobchod bezpečné platby

Náš moderný online veľkoobchodník FactoryPrice.eu bol založený na jednoduchých a rýchlych veľkoobchodných nákupoch. Ponúkame rôzne oblečenie z dámskych, pánskych a detských zbierok. Výrobky sú k dispozícii v mnohých fasádach, farebných variantoch a veľkostiach. Predávame oba výrobky s klasickým vzhľadom a v súlade s najnovšími trendmi. Robíme všetko preto, aby sme zabezpečili, že obstarávanie sa uskutoční čo najskôr pri zachovaní bezpečnostných pravidiel. Náš sklad je otvorený non stop a objednávame do 24H. Vďaka tomu rýchlo a efektívne dotovať svoj obchod. Veľkoobchodník s odevmi má v predaji viac ako 20 000 výrobkov a každý deň vám ponúkame 100 noviniek. Náš sortiment je aktualizovaný každý 4H, aby sa zákazníci oboznámili s vždy aktuálnou ponukou. Aby sme zákazníkom pomohli rýchlo nasadiť oblečenie podľa ich ponuky, každý z našich produktov má profesionálne fotografie a dokončený popis.

Viac informácií o platbách nájdete v náklady na dopravu – PL. Hurtownia koszty wysyłki.
Otázky bezpečnosti informácií, o ktorých diskutujeme na karte Zásady ochrany osobných údajov  – PL. Polityka prywatności.

VYTVORIŤ ÚČET  – PL. Hurtownia załóz konto