100 SPRÁV KAŽDÝ DEŇ

V súlade s požiadavkami našich zákazníkov dopĺňame náš sortiment každý deň. Naši módni obchodníci držia ruku na pulz a sledujú meniace sa módne trendy so zatajeným dychom, čím sa nákup nového sortimentu podmienil neustále sa meniacim sa trhom módneho priemyslu. Prostredníctvom našej platformy FactoryPrice.eu pre veľkoobchodníkov vám ponúkame 100 noviniek každý deň. Poskytujeme dámsku, pánsku a detskú módu najvyššej kvality a za najnižšiu cenu. Sme si istí, že vďaka širokej škále produktov, ktoré oslovia vašich zákazníkov a zapadajú do vášho obchodného profilu a filozofie. Odporúčame vám bezplatnú rýchlu registráciu vašej spoločnosti na FactoryPrice.eu veľkoobchod a pozrite si náš sortiment.

Novinky každý deň

Náš veľkoobchodník poskytuje prístup k najnovšie kolekcie predáva svetové módne trendy. Máme celý rad dámskeho, pánskeho a detského oblečenia. Ponúkame oblečenie ako košele, blúzky, svetre, mikiny, tričká, nohavice, šortky, súpravy odevov, kombinézy, sukne, šaty, bundy, kabáty, vrchné odevy, spodné prádlo a doplnky a štýlové doplnky. Všetky uvedené šatníkové predmety sú k dispozícii v mnohých fasádach, veľkostiach (aj plus-size) a farebných variantoch. Výrobky sú prispôsobené rôznym štýlom šiat. Prvky šatníka sa nájdu pre seba obaja oddaní klasiky a najnovšie módne trendy. Ponúkame elegantné, nadčasové základné oblečenie, boho, retro a vintage umelecké oblečenie a pútavé prvky v štýle pôvab. Naša ponuka zahŕňa návštevu oblečenia, ideálne pre prácu a príležitostné (príležitostné, pouličné oblečenie) a šport. Široká škála produktov zabezpečuje, že zákazníci budú môcť vytvárať súpravy pre rôzne príležitosti a každý deň preskúmať štýlové novinky.
Okrem vybraných produktov získate aj profesionálne fotografie a hotové popisy. To umožňuje, aby produkty ihneď po zakúpení vstúpili do vášho obchodu/vydražených online. Objednávka, ktorú pošleme do 24 hodín – nemáme pevnú minimálnu sumu, po ktorej vykonávame prepravu. Aktualizujeme našich veľkoobchodníkov každé 4 hodiny, aby ste si mohli objednať tovar ihneď po tom, ako je novinka ovplyvnená platformou veľkoobchodníka.