Veľkoobchodná dámska džínsová košeľa – nevyhnutnosť v jesennej kolekcii

Veľkoobchodné dámske džínsy je klasika, ktorá nikdy nevyjde z módy. Je to všestranný šatníkový predmet, ktorý je možné kombinovať s rôznymi oblečením, aby sa vytvoril vždy štýlový a ležérny vzhľad. Bez ohľadu na ročné obdobie sa džínsová košeľa hodí k ležérnemu, každodennému vzhľadu a elegantnejším kombináciám. Stojí za to mať ho vo svojom sortimente a veľkoobchod s oblečením je ideálnym miestom na zásobenie rôznych modelov a štýlov džínsových košieľ, ktoré upútajú pozornosť zákazníkov.

Ako sa džínsová košeľa dostala do dámskeho šatníka?

Veľkoobchodné dámske džínsy je ikonický šatníkový predmet, ktorý má svoj pôvod v histórii pánskej módy. Prvé džínsové košele sa objavili v 19. storočí v Spojených štátoch a boli pôvodne určené hlavne pre pracovníkov v baníctve a poľnohospodárstve kvôli pevnosti materiálu. Ich výnimočná sila, nadčasový štýl a praktickosť však spôsobili, že rýchlo stúpali v popularite.

Džínsové košele prišli do dámskej módy v 50. rokoch minulého storočia, najmä vďaka módnej ikone Marilyn Monroe a filmu „Dievčatá z Albatrosu“ (1955), v ktorom sa objavila v modrej džínsovej košeli. Táto udalosť ovplyvnila vytvorenie džínsovej košele ako prvku dámskeho šatníka. Odvtedy sa stala neoddeliteľnou súčasťou dámskej módy a dnes ju predáva každý úctyhodný hurtownia.

Dnes veľkoobchod dámskych džínsov je nielen symbolom štýlu, ale aj všestranným kúskom oblečenia, ktorý sa hodí k mnohým rôznym vzhľadom. Vďaka svojej univerzálnosti a nadčasovému charakteru je prítomný v ponuke mnohých veľkoobchodníkov s odevmi. Nezabudnite tiež navštíviť kartu s sukienkami na wesele, gdzie czeka mnóstwo fantastycznych fasonów.

 

Veľkoobchodná dámska džínsová košeľa – módne modely na jeseň

Chcete prilákať zákazníkov najnowszymi trendami wśród denimowych koszul na sezon jesienno-zimowy? Oto kilka modnych koszul jeansowych damskich, które warto mieć w sklepie na jesień:

  1. Západná džínsová košeľa: Jedná sa o klasický model džínsovej košele s výraznými prvkami, ako sú ozdobné prešívanie a kovové gombíky. Veľkoobchodné dámske džínsy Západný štýl sa hodí k rustikálnym a boho štýlom.
  2. Dámska nadrozmerná džínsová košeľa: Móda pre nadrozmery je trend, ktorý prebieha už nejaký čas. Veľkoobchodné dámske džínsy s objemným strihom je pohodlný a hodí sa do mnohých vzhľadov, každodenných aj večerných. Najväčší výber módnych košieľ poskytne producent odzieży oraz jednocześnie największy importer mody damskiej Factoryprice.eu.
  3. Džínsové tričko s ozdobnou výšivkou: Košele s výšivkou, najmä s kvetinovými vzormi, sú hitom sezóny. Tieto jemné ozdoby dodávajú džínsovej košeli šarm a vytvárajú zaujímavý kontrast so závažnosťou džínsoviny.
  4. Umývaná denimová retro džínsová košeľa: Retro praná džínsová košeľa je ideálnou voľbou pre klientov, ktorí hľadajú jedinečný vintage štýl. Tento typ košele má často umývaný džínsový efekt, vďaka čomu vyzerá ako obľúbený kus oblečenia z 80. alebo 90. rokov. Veľkoobchodné dámske džínsy Retro štýl určite pritiahne pozornosť milovníkov klasickej inšpirácie.
  5. Džínsová košeľa v indigových tónoch: Indigo je klasická denimová farba. Košele v indigových tónoch sa hodia k mnohým iným farbám a vzhľadu. Je to nadčasová možnosť a ak chcete zvýrazniť siluetu, bude to dobrá voľba najmä dámska džínsová košeľa na zákazku veľkoobchod.
  6. Džínsová košeľa s ozdobnými náplasťami: Dámske džínsové košele veľkoobchod so záplatami, sloganmi alebo výtlačkami sú zaujímavým spôsobom, ako sa vyjadriť.

Vyššie uvedené modely džínsových košieľ sú len niekoľkými príkladmi a skutočná veľkoobchodná ponuka môže byť oveľa rozmanitejšia. Kľúčom je vybrať si typ košieľ, ktoré najlepšie zodpovedajú štýlu vašich klientov a súčasným módnym trendom jesene a zimy. Pamätajte, že najväčší výber módneho oblečenia vždy ponúka dobrý veľkoobchodník (EE. hulgimüüja) z solidnym zaopatrzeniem.

Veľkoobchodná dámska džínsová košeľa – na aké farby staviť?

Veľkoobchod s oblečením FactoryPrice.eu (DE. Bekleidungsgroßhändler) znajdziesz wiele modnych kolorów jeansowych koszul damskich, które pasują idealnie do sezonu jesienno-zimowego. Oto główne z nich:

  • Klasická modrá: Nemôžete zabudnúť na klasickú modrú farebnú schému, ktorá je večne módna a dobre sa hodí k mnohým rôznym vzhľadom. Je to ideálna voľba pre každý deň.
  • Tmavý džínsový: Tmavé džínsové košele vyzerajú elegantne a sú skvelé pre formálnejšie príležitosti. Jedná sa o univerzálnu farbu, ktorá dodáva eleganciu.
  • Ľahký džínsový: Svetlé odtiene denimu sú ideálne pre teplé jesenné dni. Budú dobre fungovať v ležérnych outfitoch, takže si pozrite kolekciu košieľ od spoločnosti Factoryprice, eu, namiesto toho, aby ste navštívili osobne Wólka Kosowska hurtownie.
  • Čierna džínsovina: Dámska čierna džínsová košeľa veľkoobchod dodáva eleganciu a je skvelý pre rôzne večerné vzhľady.
  • Šedá džínsovina: Šedá farba je vynikajúcou alternatívou k klasickej modrej. Je neutrálny a štýlový súčasne dámska šedá džínsová košeľa je na nákupnom zozname.
  • Vzory a aplikácie: Okrem pevných farieb stojí za to venovať pozornosť džínsovým košelim s rôznymi vzormi, náplasťami alebo ozdobami, ktoré dodávajú originalitu.

Ak máte vo svojom sortimente rôzne farby dámskych džínsových košieľ, môžete splniť očakávania zákazníkov s rôznymi farebnými preferenciami, čo určite priláka väčší počet kupujúcich.

Objavte trendy vzhľad s dámskymi džínsovými košelami

Džínsové košele sú mimoriadne všestranným kúskom dámskeho šatníka, ktorý dokonale zapadá do jesenného vzhľadu. Môžu byť zostavené rôznymi spôsobmi, v závislosti od príležitosti a osobného štýlu. Tu je niekoľko návrhov, ktoré veľkoobchodník s oblečením FactoryPrice.eu (eng. clothing wholesaler) :

  1. Príležitostná reakcia: Ideálnou každodennou kombináciou je nosiť džínsovú košeľu s obľúbenými džínsami v rôznych odtieňoch. Pridajte k tomu pohodlné tenisky alebo tenisky a ležérny trenčkot. Toto nenútené spojenie je vhodné na prechádzky alebo stretnutia s priateľmi.
  2. Elegantný kontrast: Pri formálnejších príležitostiach sa rozhodnite pre tmavé džínsy a kožené členkové topánky s podpätkami. Košeľu môžete čiastočne zastrčiť do nohavíc a zvýrazniť pás širokým pásom. Na tento účel je vhodný aj klasický kabát.
  3. Vrstvený vzhľad: V chladnejších dňoch stojí za to staviť na vrstvy. Pod vlneným svetrom alebo svetrom nosíme džínsovú košeľu. Jedná sa o štýlové a teplé riešenie.
  4. Rockový prízvuk: Pre odvážnejší vzhľad súprava džínsovej košele s čiernou farbou hurt spodniami ze skóry ekologicznej lub skóry naturalnej. Do tego dodaj kozaki lub botki na platformie oraz klasyczną ramoneskę.
  5. Boho štýl: Milovníci štýlu Boho môžu kombinovať džínsovú košeľu s dlhou vzdušnou sukňou a klinovými členkovými topánkami. Celú vec je možné doplniť veľkými slnečnými okuliarmi a šatkou v štýle boho.
  6. Mix štýlov: Vytvorte originálnu kombináciu rôznych šatníkových predmetov. Kombinujte džínsovú košeľu s kockovanou sukňou a pohodlnými teniskami. Tento eklektický vzhľad určite upúta pozornosť.
  7. Príslušenstvo: Nezabudnite na príslušenstvo, ktoré zdôrazní charakter vášho vzhľadu. Veľký šál, vlnený baret alebo kabelka v kontrastnej farbe môžu spôsobiť, že celý vzhľad nadobudne charakter.

Ponuka džínsových košieľ pre jesenno-zimnú sezónu je preto kľúčovým bodom, ktorý vašim zákazníkom umožní vytvoriť prekvapivé a štýlové kombinácie pre nadchádzajúce chladnejšie mesiace.

Veľkoobchodná dámska džínsová košeľa čítajte tiež: Hurtownia kurtek zimowych damskich – zamów topowe trendy.

Viac o veľkoobchodoch s odevmi: SK. veľkoobchod s oblečením.

Pozri tiež: Bluza z kapturem damska – komfort i styl w jednym.

Objednajte si aj najnovšie šaty (LT. suknelės) na jesień i zimę w stylowym wydaniu.

paula

Recent Posts

Buty na obcasie jakie wybrać latem?

Szpilki, sandały na słupki, a może koturny? Każdej z nas podobają się inne buty na…

4 hodiny ago

Sukienki dla kolumny zobacz ciekawe modele

Jakie sukienki dla kolumny są najlepsze? Dzisiaj doradzamy Wam na jakie kroje, materiały, kolory i…

4 hodiny ago

Hurtownia odzieży damskiej w Polsce Factoryprice

Szukasz świeżych trendów na nadchodzący sezon? Chcesz się zaopatrzyć w wysokiej jakości ubrania damskie bez…

5 hodín ago

Marine look czy styl marynarski jest nadal modny?

Nieodłączną tendencją popularną latem zawsze był styl marynarski. Czy jest to nadal modne? Jakie ubrania…

6 hodín ago

Lichobežníkové sukne – módny štýl pre horúce dni

Trapézová sukňa je klasický a všestranný kus dámskeho šatníka, ktorý nikdy nevyjde z módy. Lichobežníková…

6 hodín ago

Sportowe legginsy na co zwrócić uwagę przy zakupie?

Lato jest świetnym czasem, aby zacząć uprawiać regularnie sport. Niezależnie od tego czy wybierasz siłownię,…

7 hodín ago