Pruhované nadmerné svetre – bestseller tejto sezóny

Tento rok na jeseň av zime sa móda vráti pruhované nadrozmerné svetre, úhľadne kombinujúci francúzsky elegantný s preppy štýl nonšalance! Napájajte svoj obchod najdôležitejšími trendmi v módnom dámskom úplete a stavte na voľné pruhované svetre.

Klasický pruhovaný vzor číslo jedna vo veľkoobchodnej kolekcii sveter!

Nie je možné skryť, že pruhy – vedľa mriežky – sú jedným z najdlhšie známych návrhov v histórii módy. Ale predtým sa v moderných veľkoobchodníkov objavili módne pruhované nadrozmerné svetre, prvé triumfy posvätné iné módy. Zaujímavý efekt pruhovaného vzoru bol prvý, ktorý ocenili Taliani a Francúzi, a potom sa módny vzor rozšíril do celého sveta! Ako prvé srdcia žien dobyli tvarovo priliehavé rolákové blúzky v tenkých námorníckych pruhoch, ktoré fantasticky zdôrazňovali vlastnosti postavy. Módne pruhy v námorníckom štýle sa rýchlo presvedčili elegantnými Parížanmi, ktorí vždy milovali minimalizmus a klasický štýl. Zaujímavé je, že história pruhovaného oblečenia nie vždy dávala ľudí do nich oblečených na podstavci, pretože spočiatku boli vyhradené výlučne pre ľudí zo spoločenských nížin a služby a… väzňov. Našťastie všetko zmenilo 19. storočie a nový pohľad na dizajnéra Coco Chanel!

Postupom času začali postupne prichádzať pruhované oblečenie, a preto sa dnes naše oči radujú dámske pruhované nadrozmerné svetre. Jeseň je skvelý čas na to, aby ste do svojho obchodu priniesli tento druh úpletu a ponúkli zákazníkom francúzsku klasiku v teplej zákrute! Voľné pruhované svetre majú veľa štýlového francúzskeho šarmu a tiež účinne vyčnievajú z davu a zároveň zapadajú do všetkého. Pozrite sa, ktorý veľkoobchod ponúka najzaujímavejší sortiment v tomto sortimente!

[limit produktov=“1″ stĺpce =“1″ skus=“649338″]

Ktoré nadrozmerné pruhované svetre si môžete vybrať z veľkoobchodného obchodu?

Uspokojivý výber dámskych svetrov s pruhovaným vzorom navrhuje veľkoobchodná spoločnosť online oblečenia FactoryPrice.eu. Našli sme v ňom niekoľko jedinečných štýlov, ale aj veľa univerzálnych klasikov, ktoré dokonale zapadajú do potrieb dnešných žien. Nákup z nich módne úplety v tomto štýle pre aktuálnu jeseň-zimnú sezónu, dáte svojim zákazníkom fantastické módne prekvapenie! Zaujíma vás, aké typy svetrov stojí za to rozhodnúť a čo robí veľkoobchod a detail oblečenia? No, potom skontrolujte, čo lacný pruhované nadrozmerné svetre musíte mať v zbierke svojho obchodu zaujímať skutočné módy:

  • V ŠIROKÝCH PÁSOCH — súčasným hitom jesenného vzhľadu zostáva sveter so širokými pruhmi, ktoré sú nádherne viditeľné na oblečení. Výborne kontrastujú s pozadím sveteru a seba a tiež vyzerajú chladne v porovnaní s hladkými nohavicami. Sveter so širokými pruhmi tiež uniká združeniam námorníkov a lepšie zapadá do modernej ležérnej mestskej elegancie!
  • MODEL IN BRAIDS – zväčšiť vzhľad pruhovaného nadrozmerného sveteru veľkoobchodných ponúk navyše pruhované nadrozmerné svetre a vrkoč vzory! Vďaka konvexnej textúre pletených väzieb získavajú pruhy na pletenine zaujímavý 3D efekt a zdanlivo obyčajný sveter potom vyzerá atraktívnejšie.
  • S ŠIROKÝMI RUKÁVMI – Francúzske elegantné pruhované svetre z veľkoobchodného obchodu FactoryPrice.eu sú tiež vhodné o niečo širšie ako bežné rukávy. Ďalej vylepšujú nadrozmerný dizajn sveteru a dávajú mu ešte viac nonšalantný a parížsky charakter! Vyberte si svetre so širokými rukávmi a so zníženou ramennou líniou.

[limit produktov =“2″ stĺpce =“2″ skus=“649341,649215″]

  • CARDIGANS — nákup pruhované oversize svetre veľkoobchod tiež staviť na vesty, s veľkými retro gombíkmi. Stavte sa na malé modely „babičky“, ktoré dosahujú boky s rukávmi širšími ako podpazušie a postupne sa zužujú smerom k zápästiu.
  • PRUHOVANÉ CARDIGANS – veľkoobchod s ponukou jeseň-zima v obchode tiež odporúča zahrnúť dlhé vesty pre ženy v širokých pruhoch. Módny dizajn týchto svetrov v kombinácii s klasickým motívom opasku bude perfektný v každodennom jesennom vzhľade!

S čím kombinovať nadmerné pruhované svetre na jeseň? Stylista naznačuje!

Po dokončení ponuky obchodu s najmódnejšími pruhovanými svetrami v tejto sezóne sa postarajte o správnu prezentáciu nového produktu. Ukážte potenciálnym zákazníkom, ako nosiť novú pruhovanú akvizíciu, aby krásne pracovali so zvyškom oblečenia! Vďaka tomu budú dámy ochotnejšie kúpiť od vás vyššie uvedené svetre a možno zvýšiť košík s ďalšími štýlmi z štýlu. Na čo sú najvhodnejšie pruhované nadrozmerné svetre v štýle na jeseň a zimu? Pruhy na sveter senzačne miešajú určite s voľným džínsové nohavice s priateľskými otvormi a širokými nohami džínsy. Modely svetrov v hnedých a béžových tónoch sú tiež dokonale kombinované s podobnými farbami izolované legíny vyrobené z ekologickej kože. Farebný pruhovaný sveter tiež stojí za zladenie nohavíc vyrobených z tkaniny so štrbinami na nohách. Snažte sa, aby tón nohavíc zodpovedal jednej z dominantných farieb, ktoré sa nachádzajú na svetri.

[limit produktov=“1″ stĺpce =“1″ skus=“649335″]

Dávajte pozor na kolekciu pruhovaných sveterov pre novú sezónu jar/leto 2023!

Súčasná kolekcia jeseň-zima v obchode s odevmi je mimoriadne dôležitým aspektom, nezabudnite však, že v módnom priemysle nie sú žiadne prestávky. Za pár mesiacov musíte začať s novými kampaňami propagujúcimi ľahšie štýly oblečenia pre novú jarnú sezónu 2023! Ak ste veľkoobchod, začnite hľadať správny tovar práve teraz, na oplátku maloobchodníci pozorne sledovať trendy. Pre oba modely predaja navrhuje online veľkoobchodná spoločnosť FactoryPrice.eu pruhované nadrozmerné svetre na jar 2023 v ľahkých štýloch a krásnych farbách! Zoznámte sa s odporúčanými farbami týchto pletenín počas prvých teplejších dní a objavte najdôležitejšie rozdiely v rezoch. Ste vítaní!

Prečítajte si tiež: Kockované košele vo veľkoobchode – kde kúpiť?

Téma pre vás: Down vesty v zimnom štýle

Paula

Share
Published by
Paula

Recent Posts

Kolekcia džínsov pozrite si celú škálu modelov

Džínsy sú s nami, odkedy Levi Strauss prvýkrát predstavil model ikonických nohavíc na svetový trh.…

9 hodín ago

Najmódnejšie farby šiat na dovolenku

Dnes vám odporúčame najmódnejšie farby šiat na dovolenku. Máme pre vás sedem dokonalých odtieňov. Odporúčame…

12 hodín ago

Ležérne šaty ideálne pre mesto

Príležitostné šaty ženy milujú nosiť najmä v lete. V zime a na jeseň - či…

13 hodín ago

Vzorované textilné nohavice

Dobrou voľbou na leto sú voľné nohavice vyrobené zo vzorovanej látky. Dnes vám povieme, na…

13 hodín ago

Ako sa obliecť na rande v lete? Navrhujeme

Chodíme na rande v rôznych ročných obdobiach. Zdá sa, že najjednoduchší spôsob, ako zostaviť vzhľad…

15 hodín ago

Šaty na zlepšenie, ktoré si vybrať?

Šaty na opravy by už nemali byť také elegantné ako šaty na svadbu. To však…

15 hodín ago