Šírte svoju ponuku boutikov o dlhé vesty!

Už ste pripravili atraktívnu kolekciu dámskych svetrov vo Vašom obchodu pre toto ročné obdobie? Nepoviem kontrolovať, či zákazníci v ňom nájdu dlhé vesty veľkoobchod, ktoré sú nepochybne skutočným hitom prebiehajúcej jesene!

Doplňte oslavu zhromaždiť na jeseň štýlovými vestami!

Hovoriť o módni vestách na jeseň a písať donekonečna! Nie je možné kryť, že v chladnom počasí sú vesty, ktoré sú najkrajšími dámskymi svetre vedľa voľných rolákov. Nenechajte sa žiadnym tajomstvom, že v tomto ročnom období sa zvyšje predaj svetrov, aby ste si vybrali všetky obchod s oblečením by mal ponúknuť tie najlepšie modely. A tento rok výber ženských klientov jasne ilustruje, koľko ženy milujú mäsité a útulné vesty! Pripomeňme si, že sveter je dlhý sveter bez zipsu, aj keďú sú aj modely s gombíkmi alebo s kravatou. Milovníci sveterovej módy ich tiež nazývajú pletené postieľky. Skoro majú dlhé alebo ¾ rukávy dosiahujúce lakeť a ktoré majú aj aj dlhé vrecká a časom kapucne. U dobrého veľkoobchodníka nájdete hrubé a dlhé dlhé vesty veľkoobchod líšiace sa medzi sebou v type väzby, dizajn a detailov.

Prečo druh tento svetrov toľko ako Nie, už jeho strih a dÿžka pôsobia upokojujúco na fantázii, okrem toho príjemné ponúka teplo a vyzerajú veľmi štýlovo. Dievčatá ju radi príjemne nadchnú a vcítia sa na toho majetku v jesennom štýle útulný elegantný, spočívajúce v nosení teplého a mäkkého oblečenia.

[limit produktu =“2″ stÿpce =“2″ skus=“649345,649342″]

Revesty dlhé vesty veľkoobchod v mónej štýloch a typoch!

Pri hľadaní speaking rozprávanie dámskych svetrov pre váš obchod, ktoré si predtým poznať súčasné trendy. Hlavný stylista s online veľkoobchodníka FactoryPrice.eu vám o nich povie teraz, kto presne vie, čo svetre Dámske Požijú! Sveter, vďaka svoher dÿžke, vám umožňuje pociťovať sa výnimoštýlovo, preto je bezôvodne nazývaný hviezdny sveter. Je to tak jednoduché odolať v viacerých krásych jesenných verziách, odhaľujú sa aj teraz hovoriaci dlhé vesty veľkoobchod:

  • V BRAID VZORY — milovníci štýlu útulný elegantný, to znamená, útulný jesenný vzhľad, sú priamo blázon pri pohľade na vesty v šnúrkových vzoroch! Tento krásny typ výzdoby na svetre tiež pracuje dobre na vesty a dodáva im veľa dievčenského šarmu. Tieto modely sú tiež hrubšie, a preto aj útulné a pohodlnejšie ako ostatné. Pozrite sa na veľkoobchodného oslavu pre vesty s pleteninami na rukávoch alebo pokrývajúce celý povrch sveteru.
  • DÁMSKY MAXI CARDIGAN — pre milovníkov tepla a pohodlia, ktoré majú aj v obchode Veľmi dlhé vesty veľkoobchodktoré dosah skoro k členkom! Taký dlhý sveter robí celý štýl štýlový, preto lepšie chráni pred chladom. Vyberte si s veľkoobchodných vesty, ktoré siahajú do oblasti lýtka alebo končia v oblasti členku.
  • S ŠIROKÝM LÚKMI – na jesenný trend pre útulný a útulný výstrih urobil padajúci mäsitý sveter tak širokými ruksami. Uvedené sa, že je voľný strih sveteru a ďalšie mu dodáva ešte viac nadrozmerný charakter. Dievčatá milujú „klesať“ v tomto svetroch, a preto radi cítia na seba dokonalú mäkkosť mäsitého jesenného úpletu.

[limitov produktov =“2″ stÿpce =“2″ skus=“649186,649085″]

  • DLHÝ SVETER S KAPUCŇOU – ďalší musí mať’em v jesennom kolektíve osláv dlhé vesty veľkoobchodné s kapucňou, ktoré sa ďalej spájajú praktický kryt hlavy. Kapota, ako viete, nielen chráni hlavu pred vetrom alebo dažďom, ale tiež príjemne zapuzdňuje tvár a dá veľké štýlu pohodu.
  • S POTLAČOU NA NO STRANE – milovníci originálnej svetrov iste potešia dlhý taliansky oversize sveter s potlačou na akejkoľvek strane! Ponúknite im širší a voľný model so štýlovým nápisom na no strane, ktoré priťahwa hľadá a vyčnieva s davu. Upozorňujeme, že vysoká kvalita talianske vesty vesty veľkoobchod z FactoryPrice.eu vrátane prímes vlny, čo zvyšuje ich prestíž!

Pozrite sa, ako veľké pozrite veľkoobchodné vesty v útulnom oblečení!

Self-ozajne, nie je žiadnym tajomstvom že vaši klienti tiež milujú hovoriace vesty za to, ako ohromujúci vyhliadajú vo vzhľade! S tejto dôvodu sa naučte stylingové triky s touto typmi svetrov, to ste lepšie zvládli ich predaj. Ukážte potenciálnym zákazníkom spôsoby, ako kombinovať dlhé vesty s iným oblečením tak, aby celý príbeh krásne. Náš stylista, ktorý má prirodzený talent na vytvorenom štýlovom vzhľadu a dlhoročné skúsenosti s prácou vo veľkoobchodníkovi s oblečením, vám vám.

Pre milovníkov nadčasového vzhľadu v tmavých farbách sa Určite pripravte čierne dlhé vesty veľkoobchodvýrobky, ktoré vyhovujú mnohým oblečením. Zostávajú skvele najmä v kontrastných kombináciách s červenými a bielymi vecami a klasickými modrými džínsami. Čierny celkový výstrih s dlhým sveterom tiež vyzerá skvele! Pre čierny model Vyberte čierny pruhovaný valec a čierny široký nohavice z tkaniny a čierne semišové členkové topánky a hodiť dlhý čierny kabát na vrch. Aká trieda!

Podobné spárujte ďalšie farby hovoriace dlhých vesty, ktoré vyzerajú skvele v duete s iným úpletom a bavlnou. Túto zimu najmä módne vesty jasných farieb, vedľa seba s jasnými farbami oblečenia! Hitom sú napríklad biele, ecru alebo ťavie modely vesty vo vzhľade s modrými džínsy s vysoké pásom. Ukážte ich aj zákazníkom v sprievode klasických rolákových svetrov, béžových dvojdielych teplákových súprav a zodpovedajúcich rebrovaných základných šiat.

Pozri tiež: základné šaty v pruhu – do zbierky ich osláv najviac predávanejšími

Precitajte si tému: Kolekcia dámskych kabátov vo veľkoobchodoch – kontrolované, čo je teraz v móde

Paula

Share
Published by
Paula

Recent Posts

Kolekcia džínsov pozrite si celú škálu modelov

Džínsy sú s nami, odkedy Levi Strauss prvýkrát predstavil model ikonických nohavíc na svetový trh.…

11 hodín ago

Najmódnejšie farby šiat na dovolenku

Dnes vám odporúčame najmódnejšie farby šiat na dovolenku. Máme pre vás sedem dokonalých odtieňov. Odporúčame…

14 hodín ago

Ležérne šaty ideálne pre mesto

Príležitostné šaty ženy milujú nosiť najmä v lete. V zime a na jeseň - či…

15 hodín ago

Vzorované textilné nohavice

Dobrou voľbou na leto sú voľné nohavice vyrobené zo vzorovanej látky. Dnes vám povieme, na…

16 hodín ago

Ako sa obliecť na rande v lete? Navrhujeme

Chodíme na rande v rôznych ročných obdobiach. Zdá sa, že najjednoduchší spôsob, ako zostaviť vzhľad…

17 hodín ago

Šaty na zlepšenie, ktoré si vybrať?

Šaty na opravy by už nemali byť také elegantné ako šaty na svadbu. To však…

17 hodín ago