Denim kolekcia vo veľkoobchod – nové modely vo veľkoobchodnej

Bolo je stredná v jesennej/chladnom období a teraz sú vracia na jar v novej splátke. Hovoríme o džínsovine, ktorý v súčasnosti nemá iba jednu tvár. Nohavice, sukne, šaty, bundy a kombinézy – ešte čo by ste mali pridávať na svoje sortiment? Ogostvte, naše čo denim kolekcia vo veľkoobchod a zásobili sa pradnymi drahokamami dnes!

Odkiaľ pochádza móda pre džínsy? Historia trendov

Zanim Levi Strauss uszył pierwszy model kultowych jeansów i zrewolucjonizował tym samym modowy rynek, denim był przede wszystkim wykorzystywany do szycia marynarskich mundurów, a później także i namiotów oraz pokrowców na wozy. Początkowo ich produkcja ograniczała się do francuskiego miasteczka, Nimes i urokliwej miejscowości we Włoszech, Genui. Zmieniło się to dopiero w wieku XIX za sprawą niemieckiego chemika, Adolfa von Baeyera. Opatentował on sposób na to, jak syntetycznie uzyskać barwnik, którym farbowano denim, dzięki czemu jeans przeniósł się na inne kontynenty.

Szukasz modnych ubrań na wiosnę? Nasza kolekcja denim w hurtowni Factoryprice.eu będzie na to idealnym rozwiązaniem – sprawdź!

W 1853 roku trafił on do Ameryki, gdzie dzięki Levi Straussowi stał się bardzo popularny. To właśnie też tam powstała pierwsza jeansowa kurtka, która została stworzona z myślą o pracownikach fizycznych oraz poszukiwaczach złota. Potrzebowali oni bowiem do swojej pracy wytrzymałych, wygodnych okryć, a denim idealnie się do tego nadawał. W późniejszych latach patent na modne „jeansówki” przejęła od Straussa firma Lee, która uszyła także pierwszy damski model jeansów. Do dziś obydwa nazwiska kojarzą się niezmiennie z kultowymi ubraniami z denimu, a one same co roku powracają do mody w coraz to bardziej oryginalnym wydaniu i zbiera ogromne plony popularności – na co dowodem jest nasza nová džínsová kolekcia vo veľkoobchodnom. Skontrolujte to!

Nová džínsová kolekcia vo veľkoobchodoch – pozrite sa, čo musí mať vo svojom obchode!

Denim kolekcia v on-line veľkoobchod zahňa už no len denim prekreslený Bundy. Navyše toho nebude chýbať:

  • Vintage nohavice

Najmódnejšie štýly v tomto sezóne? Voľný odpovieme – mamičky džínsy, svetlice nohavice s bedrovým štýlom a Samozrejme nesmrteľné zvončeky s vyšším pásom. Potreba umyté, tak zubatými a prešpikovanými nohami a pre dobú mieru aj v povzbudzujúcej farbe.

  • Mikro tkanina

Denim kolekcia na veľkoobchod jar má tiež návrh pre štýlu Y2K znamená, to ultra krátke džínsové sukne. S nízkym stavom, jednoduchým dizajnom a ozdobou s volánom – pre tento pohľadom. Brilantné, ak je k výtlačkom a záplatami, sa ktoré plížia proti gýči. Je a Posledný výkrik módy, ktoré sú symptomatické.

  • Vesta

A čo džínsové vesty pripomínajúce tie obleky? Pracujú ako náhrada za obyčajné tričká a topy, aj ako vášnivo lancoval v nej sezóne korene. Navyše toho vytvoria effealý duet s džínsovými bokmi a sukňami s nízkym pásom. Určite náš milovaný!

  • Braletka

Zabiť na absolvent hit tejto sezóny, ktorou sú braletty. Kolekcia džínsov v odevoch veľkoobchod navrhje najmä tie, ktoré majú polstrovanú podprsenku, gombíky a klasické odtiene (detská modrá, tmavomodrá a šedá), doplnia ktoré ležérny pohľad. Na čo siahate?

Denim kolekcia vo veľkoobchodoch – ako vyrobiť módne odbočky s ním?

Ako pašovať odnože, ktoré ponúka denim kolekcia vo veľkoobchod FactoryPrice.eu pre styling, v zladenie s najnovšími trendmi? Usuďte!

  • Monolook

Ľavé, bleskovo, jednoduché a drobné – nesmrteľné. To môžete stručne opísať prvú sadu, ktorá je denimovým celkovým vzhľadom. Ak chcete urobiť, len svetlice nohavice s nízkym pásom, bralette alebo džínsovú vestu a džínsovú bundu, ktorá v plnom vec zmení na pôvodnú sadu al ‚2000.

  • Divoký západ

Denim kolekcia v on-line veľkoobchod Je to nás zavesie na skutočný western bez akýchkoľvek problémov príliš. Ako je robiť? Kombinujte džínsy strihané topánky s XXL semišovou katou, klobúkom so širokým okrajom a topánkami kovbojky (bestšie ozdené strapkami a ozdobou prelamovaných). Nič, dať nič.

  • Klasika 2.0.

Ako robiť elegantné súpravy na jar 2022 nudné? Pridajte k nim džínsy – vo forme bundy, top alebo len nohavice z denimu, ktoré sa v tejto sezóne sú brániť aj v oficiálnym vydaní. Pokiaľ ísť o to? Sada klasických šperkov, podprsenky na špendlík a krabičku po ruke.

Čítajte ďalej: Veľkoobchodné džínsy – starajte sa pradne džínsové nohavice vo Vašom obchode!

Kruci hovorí: Džínsy sa predajú veľkoobchod – aké štýly predstaviť do zbierky?

Paula

Recent Posts

Základné blúzky s dlhými rukávmi – elegancia pohodlie v jednom

Základné blúzky s dlhými rukávmi je kľúčovým prvkom šatníka každej ženy, ktorý poskytuje nielen pohodlie…

12 minút ago

Dámske vesty – vždy na vrchole

Vitajte vo svete dámskych vestov, kde pohodlie spája eleganciu a štýl sa mieša s funkčnosťou.…

3 hodiny ago

Dámska ramonesa – pozrite sa, ako ju nosiť vo vzhľade

Dámska Ramoneska je ikonický šatníkový predmet, ktorý už roky vládne vo svete módy. Táto krátka…

5 hodín ago

Španielske blúzky na leto – najhorúcejší trend sezóny

Vitajte v fascinujúcom svete štýlových blúzok na leto, kde elegancia sa stretáva s letnou veľkosťou…

5 hodín ago

Dámska biela mikina – aké štýly sú topy?

Dámska biela mikina je klasika, ktorá bude vždy v móde a vyhovuje prakticky každému vzhľadu.…

5 hodín ago

Kolekcia džínsov pozrite si celú škálu modelov

Džínsy sú s nami, odkedy Levi Strauss prvýkrát predstavil model ikonických nohavíc na svetový trh.…

17 hodín ago