Veľkoobchod krátkych svetrov – náležať ľahký úplet vo veľkoobchodnej ponuke

Aj keť sa napriek oknu otepľje, pred začiatkom novej sezóny v móde stojí za to zásobiť sa krátke svetre veľkoobchod. Prečo? Mimoriadne toho, že ide o ultra trendy, okrem sa v prvé jarných dňach príjemne zapínajú a tiež sa zmestia až po akú kombinácie štýlov. Sada oblekov pre práce, solilook pre voľný výstup alebo príležitostné top+bežce – všetky náradie povolené. Pozrite sa, ktoré z nich musia byť vo Vašom obale!

Moda pre novú školu – krátke svetre veľkoobchod

Jeden z väčšie hitov tohtoročnej jari? Micro písma. Či už sú a sukne, ktoré v súčasnosti dosiahujú najvyššie do stredu stehna, vrcholy, končiace tesne pod poprsie, alebo na konci dámske krátke svetre veľkoobchod. Minimalizm dalej jest w cenie, zwłaszcza w połączeniu z ciekawym, krzykliwym designem i ożywczym kolorem, przywodzącym na myśl szalone lata 80. Nic zatem dziwnego, że bestsellerowymi modelami są kardigany z gigantycznymi, biżuteryjnymi guzikami, puchate sweterki z wycięciami po bokach i prążkowane pulowery z kapturem w neonowych odcieniach. Oprócz tego nie zapominajcie też o bolerkowych, ledwo zakrywających biust modelach, a także kamizelek i polówek cropped, które będziemy nosić do spodni i spódnic z wysokim stanem. Dla przeciwwagi warto postawić również na te zakończone skromną stójką i golfem – świetnie wypadną w duecie z męsko skrojonymi marynarkami. W psychodeliczne printy, klasyczną pepitkę i romby, czy wreszcie warkoczowy splot. Do koloru, do wyboru.

Modne krótkie swetry hurt na wiosnę 2022? Poznaj naszą ofertę bestsellerów na Factoryprice.eu!

Veľkoobchod krátkych svetrov – top 5 modelov

Čo krátke svetre veľkoobchod on-line Budeme to v jarno-letnej sezóne 2022? Predstavujeme 5 najsilnejších trendov, ktoré sa v nasledujúcich mesiacoch nepochybne bránia:

  • Prelamované

Móda pre samo-pletené odetové neprechádza. To platí aj pre svetre, ktoré sú v súčasnosti lemované najmä v háčkovana verzii. Vyjali fantasticky v duete s plnenými ramenami, perličkovými gombíkmi a menšími kryštálmi, ktoré sú tu všité. Budú dopÿňať viac ako jeden retro štýl.

  • Preppy

Spolu s módou pre ročník sa vracia aj móda pre preppy štýl, čo je kód oblečenia prevzatý s americké vysokých škôl. Ako sa pozreli svetre v tomto vydaní? Sa skromný, majú skromný, majú radšej ušľachtilý rez a vyššie sú ako nakrájané na tvaroh. NIEČO sú ozdobené hrudnou náplasťou alebo značkovým logom, ktoré sa obrátili na uniformy, ktoré sa obrátili na uniformy. Dobrá voľba pre blejzre a cigarilotes nohou s stlačenou v kant.

  • Vesta

Aj keďje je už klasika klasiky, v súčasnosti získavajú najväčšiu úrodu popularity. Veľkoobchod s krátkymi svetrami v edícii babičky a o pletených väzbách zvládli úplne módnu scénu. Med tie v staršej verzii vzdávame držať aj modelom zdeným farebnými výšivkami a aplikákami, ako aj tvarovanými ramenami.

  • Smienky dňa 80. rokov

Po návrate k slávnej „ejtis“ sme neboli vynechať ani svetre pripomínajúce perzské koberce, abstraktné maľby, ako aj viacfarebné pop arty. Všetky z nich brilantne oživia ležérny vzhľad – ale nie chýbať v klasických, elegantných kombináciách zo série obväzov. Svietne musí mať pre vás to!

  • Tielko

A na konci, návrh, ktorý už poznáme s bývalého roka, a to krátke svetre veľkoobchod bez rukávov. Cropto vesty (v kosoštvorcoch, pásoch alebo pruhoch) sa pridáva všade tam, kde 2000s zanechali zliatina a módu pre priemerné kýčovité symfýzy. Je tiež skvelé na ňom, znovu vytvorili temný akademický a disco štýl s 80. rokov.

Jarné pletené obleky – encap sami vo veľkom štýle!

Dressups, ktorý v roku 2022 start-up? Menej nepredvídateľných súprav budem loviť aj looki priamo s klasickým elegantným šatníkom. Pozrite sa, ako v nich pašovať pradne krátke svetre veľkoobchod:

  • Namesto košele

Styling stolov za vyskúšanie na ďalší deň za stolom? Pripríliš veľké, pánske sako, orezaná vesta a oblek voľné palazzo nohavice. Plus podpätky, mini aktovka na ruky a sada zlatých šperkov. Ak chcete, aby ste chválili chuť, stoja za is Pridanie kryštály/korálky, ktoré sú fantasticky vložené do Vlasov – Posledný zásah z móla.

  • Pre zvončeky

Vysoký pás a strih plodín je nepochybne jeden s najsilnejšími kombináciami toho roka. najmä v retro vydaní. Ako sa im vybaliť? Zadajte krátky sveter s gombíkmi na roh, džínsovými zvončekmi a topánkami s podrážkou traktora. Celá vec bude effectual ladiť s koženým ramonézom s prekreslenými rami a okuliarmi s geometrickými rámami.

  • Klasické duo

Klasika nikdy nevyjde s módou – aj ako kombinácia džínsov s rovnými nohami s sveterovým poľom. Je to skvelý štýl pre príležitostné polunie na mesto a ďalšie. Ako ich zdôrazniť? Pokomou krátkych tenisiek alebo členkových tenisiek, bombardovacích topánok a mikrobackpack. Preppy v najlepšej farby.

  • Celkov

Čo je to plne pletený? Vlnený celkový výklad je ideálny ako výstroj na chatovanie nad kávou, prechádzku po meste a make aj obchodnú edíciu. Ponúame krátky sveter s dlhým rukávom a priliehavým dizajnom, ktoré sú kombinované s rúrkovou sukňou a ďalšie ho pripníme pomocou žabiek mulov. Za to župan kabát alebo sako, krabica do ruky a voila!

Čítajte ďalej: Továrenská cena.EU veľkoobchodné bestsellery — Ktoré odevy predáva najlepšie?

Pozrite sa tiež na: Rolacové svetre – Vytvorte jarné supravy

Paula

Recent Posts

Topy alebo tričká v každodennom vzhľade

Jedna a druhá blúzka sú veľmi dobrou voľbou, pokiaľ ide o vzhľad na leto. Topy…

8 hodín ago

Letné topánky baleríny mokasíny alebo espadrilky

Aké topánky na leto stojí za výber? Dnes vám odporúčame elegantné modely. Pozrite sa na…

9 hodín ago

Šemissers alebo španielčina? Čo si vyberú poľské ženy toto leto?

Košele aj španiele sú módne typy šiat na leto. Pozrite sa, na ktoré štýly stojí…

9 hodín ago

Aké spodné prádlo na leto je najlepšie nosiť?

Dnes vám neodporúčame štýl alebo oblečenie na leto, zameriavame sa na to, čo je pod…

10 hodín ago

Módne svetre vo veľkoobchode pre novú sezónu

V tejto sezóne sa móda pomaly vzďaľuje od oblečenia z kategórie homfy a namiesto toho…

11 hodín ago

Kockované košele na jeseň najmódnejšie štýly

Nasledujúce mesiace budú hojné nielen hrubými vrkočovými svetrami a županmi až po zem, ale aj…

13 hodín ago