Veľkoobchodné bundy – pridajte na svoje ponuky, ktoré sú na poháre!

Tohtoročná jar oplýva rôznymi modelmi vrchných náterov. Určite existujú nepochybne klasické návrhy – ramones, trenčkoty a vetrovky vyrobené s ortalliom, ako aj o čo čo originálnejšie možnosti – bombardéry s kožušinového materiálu, obrovské kovové parky a ultra král tke katana farebného denim. Kone z nich potrebujete mať vo svojom obchode? Pozrite sa, naše čo veľkoobchod bundy FactoryPrice.eu a zásobte sa najnovšími bestsellermi pre novú stranu!

Móda na jar 2022 – čo my nosíme v

Čo charakterizuje hovoriace bundy pre blížiacu sa jar? Po prvé, klasické strihy a štýly. Dizajnéri nám slúžia pakovanie včera a salónik prešívané parky, jednoduché trenčkoty, ramones a džínsové bundy. Pridajú im štipku charakter – prekreslené rukávy, zaujú textúru alebo Jedinečná farba. Preto cena zahňa modely, pripomínajúce veľké spacie vaky (najmä ak ide o spodné kabáty), flanelové košele vo veľkosti XXL, ako aj motocyklové katana, ktoré pripomínajú štýl 70. rokov. Veľký návrat bude zahňať aj navané univerzitné bundy alebo bundy v univerzitnom štýle. Veľkoobchodné bundy na jar nie zapomina również o modnych zdobieniach – bez wątpienia jednymi z bardziej pożądanych będzie połyskliwy stras, oryginalne, vintage nadruki, a na dokładkę także frędzle, które pojawią się przy ramoneskach i płaszczach z eko skóry. Odcienie? Dowolne – ważne, by przykuwały oko już z daleka i delikatnie przełamywały nudę casualu. Świetnie sprawdzą się więc wszelkie tonacje zieleni, soczysty róż i pomarańcz, a w bardziej formalnych modelach również odcienie cocoa i ciepłego beżu al’a latte.

Szukasz modnych okryć wierzchnich na wiosnę? Hurtownia kurtek Factoryprice.eu ma dla Ciebie świeże propozycje – sprawdź!

Veľkoobchodné bundy na jar – Prehľadu najpredávanších modelov

Majú farebné, majú a čo je najlepšie – sú mega praktické a zapuzdrujú sa aj v chladnejšom počasí. Symptóm naše najpredávanejšie modely:

  • Bunda bombardéra

Spomínate na hybnosti slávne bombardovacích Nohavíc? Aj keť je o nich už dlhodobo nebolo nahlas, tento rok sú v prospech. Online bundy veľkoobchod navrhje hlavne tie, ktoré sú vyrobené zo saténovej tkaniny, inšpirované 2000s, rovnako ako monochromatické klasiky vyrobené s ortaliónu, čo uskladrí viac ako jeden streewear styling. Tiež pamiatky na modely, štylizované ako „uniforma“ s vysokej školy – najmä s originálnymi výtlačkami a pruhmi.

  • Motocykel bundy

Ak ísť o jar, nie chýbať – to je teraz nesmrteľná klasika, ktorá sa vždy objavne v niektorých osvedčených verziách. Čo? Najmódnejšie budú ultra krátke modely v páse, modely s nadmerným dizajnom, ako aj odieraním, ktoré pridávajú retro nádych. Pokm čiernej farby, ako aj fungovať aj tie v nezvyčajnej verzii – ružovej alebo trávnatej zelenej.

  • Ľské parky

S funkčných tkanín alebo šumenia ortalion – to je bestseller, pokiaľ ide o pramske dámske krytiny na jar. Najviac často sa dostaneme k, ktoré sú vyššie vybavené kapucňou a šnúrkou v páse. Klasický strih dopĺňa originálne farby (banánová žltá, kobaltová, kovová), ako aj výtlačky (kamufláž, mriežka, kvety).

  • Pikniky

Ďalší model, bez ktorého veľkoobchod dámske bundy nemohol robiť, to znamená že prešívané kabáty v pôvodných farbách. Je to skvelý návrh najmä na prvé jarné dni, pretože sú nielen praktické a bude skvelé pre zlé čas. Mimoriak im sú ľahko a veľmi štýlové, aby diverzifikujú každodenný pohľad a little ich osviežujú.

  • Denim katany

A nakoniec model, ktorý pravdesimilar nikdy nevyjde z módy – denim katanas. Tentoraz v rúrnych verziách – krátky, dosahujúci pás, nadrozmerný dizajn a zdobia farebnými kameňmi. Tiež brilantne sú modely s veniec džínsových okrajov, s umývacím effektom a preplnené, navádzanie k estetike zúfalých. Typický štýl rockového pôvabu.

Online veľkoobchod bund – ako štýlovať pradne vrchné odevy na dno?

Top vyvrcholí s bundami pre budúcu noc? Pozrite sa, naše čo bundy veľkoobchod on-line a inšpirujte sa s nami:

  • Miedna mriežka

Vychádzanie na mesto na jar 2022 nemôže robiť bez dvoch vecí – džínsy a kockovaný kabát. Najnovšie v dopyte, pripomínajúce obrie košele s predÿženým strihom. Ako sa im vybaliť? Mama džínsy s vysoký pásom, okenice nadrozmerné s šachovnicovým vzorom a našuchorený vedierko bude stačiť. Pre týmto účelom biele topánky na chutí lámanie a originálnu kabelku.

  • Futuristický

A kožený solilook? Je to skvelá voľba pre heroé výlety a príležitostné rozhovory nad šumivým vínom. Naša hovoriace bundy veľkoobchod Predstavte sa v tejto takte: pre kožené zvončeky Vyberte Hladký, čierny vrch a sveter z rebrovana vlny. Na vrch kladenie kožený trenčkot a členkové topánky si nasaďte na hrubú plošinu na nohe. Pre tento ľahký make-up a máte hotovo!

  • Útulný spací vak

Podivukovia v čase, ako potešení, pretože to bolo plné tohtoročnej jari. Toto všetko vďaka návratu prešívaných kabátov a bund ktoré, bude hrať hlavnú časť medzi nimi. Ako ich štýl? Best je vybrať si ich pre mikinu v intenzívnej farbe, baseballovej čiapku a športové športové tenisky. Rovné a s chuťou.

  • Trenčkot pre šport

Tento štýl sa objavil v trendoch veľmi skôr, ale stále ho vášnivo požičiavame. Navyše toho je mega rýchly a Ľahko použiteľný, takže to bude dobré pre každodenné použitie. Trenčkot, mikina pod ním a voľné nákladné nohavice. Bezchybné sa bránia v triu s farebnými tenikami a obličkami, prehodenými cez rameno.

Pozrite sa na viac: Veľkoobchod s bundami Ramone – čo si obnić na boutique jar?

Téma pre vás: Ramones z výroby s ecolockej kože vo veľkoobchodoch — FactoryPrice.eu

Paula

Recent Posts

Sportowy styl w kilku odsłonach z Butik

Sportowy styl w kilku odsłonach - Do biegu, gotowi… START! Do biegu po zdrowie, piękną…

5 hodín ago

Produkty oversize w czym tkwi ich fenomen?

Nie ma to jak oversizowy sweterek czy bluza. Luz, swoboda a także modny wygląd –…

6 hodín ago

Tuniki w kilku odsłonach bestsellery z Butik

Tuniki w kilku odsłonach to temat naszego dzisiejszego blogowego wpisu. Jeżeli lubicie ten popularny wśród…

7 hodín ago

Modne sportowe legginsy gdzie kupić?

Jak tam Wasze noworoczne postanowienia? Mamy nadzieję, że dalej ćwiczycie! My staramy się trzymać dobrych…

7 hodín ago

Modne botki i kozaki na ten sezon

Z pewnością już masz w swojej garderobie zimowe obuwie, ale to nie oznacza, że nie…

8 hodín ago

Spódnice w różnych stylizacjach z Butik

Zawsze warto mieć w swojej garderobie modną spódniczkę. W dzisiejszym wpisie przedstawimy Wam kilka modeli…

9 hodín ago