Nová jarná kolekcia v online veľkoobchode – čo si obconciť na oslavu?

Ako je hlavný nastavovač trendov na jar 2022? Okrem odváych experimentov, ktoré sa oceľovou metódou reflexie po mesiacoch práce na diaľku, sme siahať po klasických, nesmrteľných základných, ako aj originálnej a trochu kýčovitých riešenić z roku 2000, tiež neže bude chýbať atraktívny dizajn, písma a materiál. Pozrite sa, čo naša ponuka Jarná kolekcia v online veľkoobchodnej továrni FactoryPrice.eu a zásobili sa najväčšími musí mať v tom sezóne!

Trendy na jar 2022 – čo bude fungovať?

Na jar zabudneme na útulné ležérne súpravy a vrátime sa k pradnym hračkom – forme a farbe. Módna jarná kolekcia v on-line veľkoobchod zatem pełna jest retro fasonów i zdobień, a także wzorów rodem z lat 60./70, które będą ożywiały niemal każde zestawienie, niezależnie od okazji. Jakie są must haves tego sezonu? Przejściowe płaszcze do kostek o szlafrokowym kroju, marszczone koszule z półtransparentnej tkaniny, krótkie sweterki wyszywane metaliczną nicią, a także zmysłowe crop topy i braletki. Oprócz tego nie zabraknie klasyków – jeansów o szerokich nogawkach, marynarek w kratę oraz lekkich sukienek w kwiaty, które będą się pojawiać w różnych wydaniach. Koniecznie w najbardziej pożądanych kolorach wiosny – pomarańczy, trawiastej zieleni i różu al’a guma balonowa. Będą się doskonale przeplatać z casualowymi beżami, brązami i bielą. A co ze zdobieniami? Tu również nie ograniczamy się do kwiatowych printów i zamiast tego stawiamy na abstrakcyjne maziaje i geometryczne kompozycje, które będą pojawiać się niemal wszędzie.

Już jest – nowa kolekcja wiosenna czeka w hurtowni online Factoryprice.eu. Sprawdź nasze najświeższe propozycje!

Nová jarná kolekcia v internetovom veľkoobchodnom predaji – najpredávanejšie

Čo Bude pripisovať veľký návrat v po mesiacoch? Mínsky pohodlných, voľných bavlnených súborom, jarná kolekcia v internetovom veľkoobchodnom obchodnom predaji Varšava je to tiež kývne na:

  • Ultra mini

Krátke sukne sú urobia podpisy roka v móde sezón. Poskytnú štylistickú zmes inšpirácií z roku 2000 a začiatkom 60. a 90. rokov. Preto medzi nimi sú najvyššie nízkopodlažné modely s gýčovými ozdobami, ako aj zmyselné štrbiny pre nohu. Nezanedbateľné sa stala aj kravata, ktorá sme ožívali v elegantných duetoch bundy – kockované, vybavené a so zvýšeným pásom.

  • Všetko v jednom

keď kolekcia jarného oblečenia v on-line veľkoobchod je to len s kombinézami v hlavnej úlohe. Nepotrebné pevne pripevnené k postave, tak sexy ženským strihom av monochromatickej verzii, ktoré robili metrom do podnikových kombinácií. Neváhajte staviť aj na ty, ktoré majú výrezy ejtis – na oblečenia pridajú charakter.

  • Flitre pre drý

Kým čo správy, že flitre a iné iskry nie sú výlučne pre večerné oblečenie, sa včera nevrčali, práve tohtoročná jar patrí k disco oblečeniu. Ekvik „wow“ pečia trblietavé šaty (mini aj maxi), ornamenté flitrami alebo oblekmi, aj ako aj ako dlhé trblietavé nohavice. Maľovať – ľubovná.

  • Nadrozmerné bundy

Nová jarná kolekcia v internetovom veľkoobchodnom obchodnom predaji sa nezaobíde bez prekreslených, pripomínajúcich pánske bundy. Za cenu opäť tí, čo dosiahnu stred stehna, rezané pod čiarou rebier a kravatu okolo pása. Menej tlmených klasických nádychov skvelé v tirkysovej tyrkysovej, vínovej a zelenej fľaše. Pri uvoľňovaní velúru, kože alebo imitácie semišu.

  • Retro Noha

Mini štýly a tesne priliehajúce strihy nebola jedinou ou možnosť pre túto 2017. Dobrou voľbou ako nohavice vo veľkosti XXL, medzi ktoré patria prvý modely palazzo, strih topánok alebo retro zvončeky. Budeš skvelou spoločnosťou pre samcov, obchodný vzhľads s originálnym kontrapunktom – zaujatým opaskom, vrchnou časťou plodín alebo viditeľným spodným prádlom.

Príslušenstvo a príslušenstvo – jarná kolekcia v online veľkoobchod

Čo ešte ponúka jarná kolekcia 2022 v online veľkoobchod? Obdobie pradneho oblečenia nájdete aj:

  • topánky

Nie je žiadnym tajomstvom, že v tom sezóne sa navázané robustné mokasíny vrátia na módny podstavec. Masívne mokasíny sme štýlovať v páre rôznymi štýlmi a ďalšie bez akýchkoľvek výkrikov. Takže píšu do práce, na noc v meste a styling v duchu uliciach s ultra farebnými ponožkami. Navyše toho opäť vzdáme hold žabkám na hrubom stÿpiku, špendlíkoch a teniskách viazaných na členky na platforme v štýle 90. rokov.

  • tašky

Na krátku zabudneme na nakupujúcich giga a namiesto nich sa pokúsime zapadnúť do mini tašiek. Do ruky, na rameno alebo zavesené cez krk vo forme vrecka. Neobmedzená sa bránia obaja poštári v prešívana verzii na retiazke na šperky, velúrové vrecká, ako aj pletené a nadýchané spoky. Bližšie sa pozrieme aj na slávne polpolzety a bagety – najmä tie, ktoré sú v edícii plyšovej textílie. V tieni zúrivej fuchsie, zelenej al’a Bottega alebo indigo – si vyberiete.

  • Iné

A čo ďalšie príslušenstvo? Mix ročníka a modernosti sú kľúčové slová pri ich Výberu. Taktiež okrem geometrických retro okuliarov, caskádových náušníc a náhrdelníkov posiatich drahými rovnako ako sme často siahať po saténových, vzorovaných šatkách, plastových podsoch v značých ých tieňoch a umytých bejzbalových čiapkách.

Pozri tiež: Pripravte si butik na jar s FactoryPrice.eu — noviniek

Možno vás zaberá: Dámske mikiny Rue Paris – kombinovaný stýlový vzor s komfortom na bare

Paula

Recent Posts

Spódnice rozkloszowane czy ołówkowe?

Przy zakupie spódnicy zawsze zastanawiasz się czy powinnaś stawiać na spódnice rozkloszowane czy ołówkowe? Dzisiaj…

54 sekúnd ago

Ubrania w neonowych kolorach

Jakie ubrania w neonowych kolorach warto wybierać? Doradzamy Wam konkretne elementy garderoby oraz odcienie. Odkryjcie…

2 hodiny ago

Letná dámska kombinéza – oblečte sa módne v teplom počasí

Dámska letná kombinéza je podstatou letnej módy, ktorá kombinuje pohodlie, štýl a eleganciu. V teplých…

3 hodiny ago

Základné body čiernych žien – čím je zaujímavé ich upraviť?

Čierne dámske základné body je klasika, ktorá je nepostrádateľnou položkou v šatníku každej ženy. Jednoduchý,…

4 hodiny ago

Šaty plus size – čo objednať online?

Šaty plus size nie sú len šatníkovou položkou, ale aj vyjadrením osobnej elegancie a sebavedomia.…

5 hodín ago

T-shirty basic nie tylko na co dzień

Klasyczne koszulki kojarzą się nam niemal wyłącznie ze stylizacjami na co dzień. Dzisiaj podpowiadamy z…

5 hodín ago