Jarná kolekcia 2022 na veľkoobchod FactoryPrice.eu – musí mať

Hľadanie trendov pre tohtoročnú jar je kompletné – už vieme, čo spolupracovala, čomu je lepšie sa vymáhať a čo musíte doplniť do svojho sortimentu. Pripravte sa na dobú dávku retro klasiky, ženských strihov a štýlov, ako aj na veľký návrat intenzívych farieb, ktorý zdobí skrášľovacie zariadenie. Ogostvte, naše čo nová kolekcia jar 2022 vo veľkoobchod Factory Price.eu a inšpirujte sa pre nadchádzajúcu časť!

Čo Bude pradne v novej sezóne? Skontrolujte to!

Wiosna 2022 to powrót do klasycznych rozwiązań, przełamanych ciekawymi fasonami i kolorami, które ożywią każdą garderobę. Znów przywitamy się także z retro stylizacjami, uzupełnionymi o wzory z lat 60., które staną tuż obok nieśmiertelnej kraty i wybuchających, kwiatowych printów. Najmodniejsze propozycje tego sezonu? Nie zabraknie tu eleganckich trenczy do kostek, rozkloszowanych spódnic do połowy łydki czy uroczych, rozpinanych swetrów z perłowymi guzikami. Fantastycznym wyborem będą także wzorzyste sukienki (szczególnie szmizjerki), które świetnie połączą się z kolejnym hitem sezonu, a mianowicie garniturowymi zestawami, inspirowanymi męską szafą. Nie zapominaj również o sztucznych futrach, pledach i etnicznych boho ponczach, idealnych na pierwsze dni wiosny.

Chcesz dodać do swojej oferty nowości na nadchodzący sezon? Kolekcja wiosna 2022 czeka na Ciebie w hurtowni Factoryprice.eu – zobacz!

Jarná kolekcia 2022 v on-line veľkoobchode vás tiež objaví, pokiaľ ide o rozprávanie tkanín a farebnú paletu. Cena Bude zahňať velúrové, plyšové a mäkké, obalové tkaniny. Koža, ktorú sme opracovali niekoľkými cestami – v celkovom vzhľade, elegantných kombináciách a ultra dievčenskom vzhľade so vzdušnými šatami, sa vracia k milosti. Navyše toho stále polopriehľadné, jemné hmly ktoré, sa bránia bez výčitky. A čo problém s farbou? Stavíme najmä na intenzívne, osviežujúce odtiene – očakávajte solilooks oranžovej, kanárikovej žltej a zelenej. Kovový bude tiež effealý, najmä tie, ktoré sú kúpajú v drahých zlatoch.

Kolekcia jari 2022 vo veľkoobchod – nové trendy

Tohtoročnú jar zabudneme na krásu príležitostného na chvíľu a vrátime sa k oblečeniu v edícii klasickej elegantne. Napísal ste mali mať vo svojom obchode? Preskúmajte náš kontrolný zoznam:

  • Trenčkota

Nielen béžová ako jednoduchým, klasickým štýlom s nárameníkmi. Budeme tiež siahať po modeloch, pripomínajúcich priemerných ľahko, vzdušné schmizjerki, pripevnené k línii siluety alebo s obrovským splachovacím golierom. Nepoškodený jeden z modných návrhov budú aj masky s rozšírenými ramenmi, ktoré sú vykreslené na pánskom šatníku. Vytvoria skvelý duet s duami oblek.

  • Garsonos zo šesťdesiatych rokov.

Jarná kolekcia oblečenia 2022 vo veľkoobchodnom predaji je tiež a make predná spomienkou on retro fashion a návrat k elegantným mini panviciam. Dizajnéri vsádzajú na krátke strihané modely, ktoré sú krásne kombinované s mini sukňami so zvýšeným pásom. Povinné v tieni pastelovo ružovej, zelenej, pripomínajúcej matcha s mliekom alebo zasnechou alebo priemerný zlomenou bielou.

  • Retro vesty

V nadchádzajúcich mesiacoch sme sa vzdať nadrozmerné objemné rolák svetre a namiesto toho vytiahnutie zo skrine vybavené, svetové vesty. Trendy bude tie v pevných, jasných farbách ako rozkošnými mini gombíkmi, ktoré prinesú na myseľ sugíky. Ideálny návrh na ceruzkové sukne a klasické cigarilotes.

  • Vrcholy plodín a braletty

Pokiaľ ide o špičkové trendy jari 2022, móla aj zvládli krátke tops a braletty, ktoré sa nosia ako náhrada za ženské halky. V cene bude zahrnuté farebné modely s obrovskými kvetnatými pukmi, ktoré sú šité s ecolockej kože a negatívne, zmyselné čipky. Budeme ich používať s oblekmi, objemnými kabátmi a bundami, ako aj v sólovej verzii, najmä v súpravách s retro hadicou.

  • Džínsy 2.0.

Jarná kolekcia 2022 v internetovom veľkoobchodnom obchodnom predaji je tiež pocta venovaná nesmrteľným musí už mať. Nič nie brániť lepšie ako džínsy, najmä s objemnou noha, vyšší pásom a odreninami. V ich mesiacoch sa k nim pridajú aj dvojtónové modely, opravené milenci a objemné nohavice s effektom farbenia.

Príslušenstvo a vybavenie – ešte čo ponúka kolekcia jar 2022 vo veľkoobchod FactoryPrice.eu?

Jarná kolekcia 2022 vo Varšave veľkoobchod, okrem dizajnéra, retro oblečenia, ktoré sú k pútavým doplnkom. Pozrite sa, čo stojí za to mať po ruke:

  • tašky

V tejto sezóne, tašky trendy robili opisujúce jedno slovo – maxi. Objemné, gigatorbs vo forme mäkkých, textilných tašiek, nakupujúcich z kože a XXL aktovky, ako aj prešívané vrecké plne dobyli srdcia slávych trendov. Veľmi dobré fungujú v tieni intenzívne tieňov, ako je šťavnatá oranžová, indigová alebo karmínová červená.

  • topánky

Milovníkov pohodlných riešení sa zamilujú na farebných tenis, milovníkov klasickej elegantne s pumpičkami Mary Jane a párty dievčatá sa spriatelia s dlhými nohami. Zahňame tiež mokasíny na platforme zabené retiazkou, dievčatami, prešívanými balerínkami a polovičnými topánkami s podrážkou traktora.

  • Iné

Jarná kolekcia 2022 vo veľkoobchod odevov tiež nezabúda na ďalšie pradne doplnky. Odtiaľ nájdete aj masívne, pevné náhrdelníky a lustrové náušnice, bzučacie náramky a robustné signety. K dispozícii budú aj saténové, vzorované šatky, slnečné okuliare s geometrickými rámami a rebrované manšestrové kazety.

Čítajte ďalej: Kvetinové šaty na jar – pradne novinky vo veľkoobchodoch

Kruci hovorí: Pastelové farby v dámskej móde na jar – pozri najmódnejšie!

Paula

Recent Posts

Buty na obcasie jakie wybrać latem?

Szpilki, sandały na słupki, a może koturny? Każdej z nas podobają się inne buty na…

1 hodinu ago

Sukienki dla kolumny zobacz ciekawe modele

Jakie sukienki dla kolumny są najlepsze? Dzisiaj doradzamy Wam na jakie kroje, materiały, kolory i…

2 hodiny ago

Hurtownia odzieży damskiej w Polsce Factoryprice

Szukasz świeżych trendów na nadchodzący sezon? Chcesz się zaopatrzyć w wysokiej jakości ubrania damskie bez…

3 hodiny ago

Marine look czy styl marynarski jest nadal modny?

Nieodłączną tendencją popularną latem zawsze był styl marynarski. Czy jest to nadal modne? Jakie ubrania…

4 hodiny ago

Lichobežníkové sukne – módny štýl pre horúce dni

Trapézová sukňa je klasický a všestranný kus dámskeho šatníka, ktorý nikdy nevyjde z módy. Lichobežníková…

4 hodiny ago

Sportowe legginsy na co zwrócić uwagę przy zakupie?

Lato jest świetnym czasem, aby zacząć uprawiać regularnie sport. Niezależnie od tego czy wybierasz siłownię,…

5 hodín ago