Aktualności

Zimná kolekcia v veľkoobchodníkov s odevmi

5. novom roka máme pre vás skvelú správu — nová zimná kolekcia vo veľkoobchodníku odevných ch teraz k dispozícii na FactoryPricee.eu. Pozirite sa, čo oblečenie bude módne túto zimu a aké trendy budú populárne v bežnom roku.

Materiál je dôležitý

Pri výbere oblečenia v zime ste mali venovať osobitnú ostennosť materiálu — v chladnom počasí by nám malo poskytnúť tepelný komfort. Takže prirodzene, ale vyberajú sa teplé materiály ako vlna, angora alebo kašmír. Prírodná, mäkká a príjemná na touch bavlna je veľmi populárna. Na druhej strane semišové, velúrové a kožené oblečenie priťahujú zrak. Toto je venovaná ostennosť dekorácii materiálu. Môže byť melanž, zaškrtnutá trblietavou niťou, pruhovaná, s otvorenými výrezmi alebo pleteným vzorom. Znané sú oblečenie, ktoré kombinujú niekoľko druhov materiálu, napríklad velúrovú blúzku s priesvitnou tkaninou na ramenách. V inej dobe sa veľkú popularitu teší teplákové modely oblečenia. Ženy po celom svete sa stávkujú na teplákové šaty, ovocné sady oblečenia, mikiny alebo tepláky. Popohodlné oblečenie je najčastejšie v športovom štýle, ale nejedia tu ani nedostatok nových, zaujímavých interpretácií týchto fasád.

Na rezaní záleží

Rovnako ako sme uviedli vyššie, najobľúbenejšie sú teraz mikiny oblečenia. Stál však za pozrieť sa na, aké dekorácie rezu majú špecifické prvky šatníka. Jasná tendencia sú rukávy veľkosti XXL, bufety alebo znížená ramenná línia. Veľa modely oblečenia majú tiež pásový popruh (najčastejšie vyrobený z rovnakého materiálu ako oblečenie). Pre sa prvok šatníka lepšie priľnul, šupky sa používajú na konci rukávov alebo nôh, v páse, v páse, v páse časti oblečenia alebo na výstrihu. Patria aj volániky trendy — na rukávoch, výstrihu (žaba, španielsky výstrih) ale preto, že na dne oblečenia. Majú budú jesť jedno noduché alebo vrstvené. Zimná kolekcia v veľkoobchodníkov s odevmi jest pełna ubrań z różnorodnymi wycięciami kroju oraz wiązania, które uatrakcyjniają element garderoby. Wiele modeli jest ozdobionych lamówkami w kontrastowych kolorach, napisami czy nadrukami. Popularnością cieszą się także kolorowe hafty. Z kolei ozdoby takie jak metalowe kółka, dżety, cekiny, ozdobne zamki czy guziki wpisują się w trend metalicznych odcieni.

 

Zimowa kolekcja w hurtowni odzieży Factoryprice.eu

Špičkových hrdinov farby v zime

Aké sú najlepšie detiene pre tohtoročnú zimu? Veľkú popularitu teší neutrálne nahé oblečenie šité na mieru našej farbe pleti. Radi by sme tiež nasadili odtiene hnedej a zelenej — svetlohnedej, ťavej, hnedej, khaki, olivovej alebo fľaškovej zelenej. Z tlmených, ale výrazných farieb immuniúčame ešte kaštanovú a horčicu. Roka Paint Boli svetlošedá konečná šedá žltá osvetľovacie, ale všetky odtiene šedej a žltej farby budú v tomto roku módne. Máte radi silné stylingové prvky, výrazné maľovanie? Občasné maľovania bude dobu voľbou fialová, červená, fuchsia alebo kobalt. Dobrou voľbou je aj výber kovového odtieňa, nielen zlata alebo striebra, ale je dobrá vec robiť s povlakom. Tento prvok súpravy určite uostní na seba. Obrovské obdobie unitných prvkov šatníka immuniúčame oblečenie v vzorkách. Môžete bezpečne staviť na tradičné dekorácie je pruhy, kvetinové motívy alebo kockované. Predchádza tiež vzor v písmenách, geometrické motívy, maliarske motívy alebo moro vzory.

Aké oblečenie si vyberiete?

Je potrebné oblečenie v zime sú v prvom rade horné kritines. Nezáleží na tom, či sa rozhodnete pre dámske bundy alebo kabáty — kryt by mal byť teplý a chránený pred poveternostnými subvariae. Vynikajúce, ak má priestranné vrecká, kapucňu alebo golier chrániace pred vetrom a chladom. ďalším oblečením potrebným v ženskom šatníku sú určite svetre. Immune vám oba modely, ktoré sa obliekajú hlavou a vesty alebo otvorené. Dámske svetre sa môžu nosiť ako pre každodenný štýl ako v pracovných súprach, tak aj pri zvlášne príležitostiach. Podľa nášho názoru by každá žena mala mať vo svojom šatníku aspoň jeden sveter s opletením, model s rolákom a dlhým sveterom. Výstrel pre jackpot bude chlpatá vesta s dlhými alebo krátkymi štetinami. Môžete ho nosiť ako stylingový prvok, ktorý nahrádza mikiny, sveter alebo bundu, alebo ako iné očnú otepľujúcu vrstvu, napríklad na koženú bundu. V ženskom šatníku tiež príde vhod Pletene šaty, šité plátno alebo elegantné nohavice.

Zimná kolekcia v veľkoobchodníkov s odevmi

Veľkoobchodna TováreňPrice.eu aktualizuje svoj sortiment a pridáva nové produkty s kukami každý deň. Teraz je k dispozícii nový zimná kolekcia vo veľkoobchodníkovi odevu, vybrala si cestu k populačným trendom roka 2021. Nájdete v ňom prvky vyššie uvedeného šatníka a množného čísla ďalších zaujímavých odevov. Veľkoobchodna TováreňPrice.eu Jeden cusu, jedí bez bezplatnej registráciu a bezpečnú platbu. náš sklad je otvorený po dobu celej a tovar na prepravu je pripravený do 24H. Pre každý produkt priradíme hotový popis a profesionálne photografie productov is ste sa uistili, že urobíte goodú temnotu.

Paula

Recent Posts

Dekorácie na oblečenie alebo druhý život oblečenia

Už vás nebaví ďalšia základná košeľa? Nemáte srdce vyhodiť svoje milované džínsy, ale už nevyzerajú…

10 hodín ago

Aké topánky s podpätkami si vybrať v lete?

Ihlové podpätky, ihličkové sandále alebo možno kliny? Každý z nás má rád rôzne topánky s…

16 hodín ago

Šaty pre stĺpec nájdete zaujímavé modely

Aké šaty pre stĺpec sú najlepšie? Dnes vám odporúčame, na aké strihy, materiály, farby a…

16 hodín ago

Veľkoobchod s dámskym oblečením v Poľsku Factory Price

Hľadáte nové trendy pre nadchádzajúcu sezónu? Chcete sa zásobiť kvalitným dámskym oblečením bez zbytočných nákladov?…

17 hodín ago

Morský vzhľad alebo námornícky štýl je stále v móde?

Neodmysliteľným trendom populárnym v lete bol vždy námornícky štýl. Je to stále módne? Aké oblečenie…

18 hodín ago

Lichobežníkové sukne – módny štýl pre horúce dni

Trapézová sukňa je klasický a všestranný kus dámskeho šatníka, ktorý nikdy nevyjde z módy. Lichobežníková…

18 hodín ago